MX14_LIFESTYLE_females-on-treadmill_hawaii_sm_lores-1

BEWEGINGSCENTRUM SWITTE:

 

VOOR GEZONDHEID & PLEZIER

S009_Zirkel_Endauswahl_eGym-1

eGYM:

 

FIT & VITAAL IN 2X 30 MINUTEN

MX14_LIFESTYLE_male-and-female_female-in-back_lakemills_sm_lores-1

HEALTHY LIFESTYLE:

 

GEZOND ETEN & VOLDOENDE BEWEGING

MX15_LIFESTYLE_male-female-workout-group_connexus lores

FUNCTIONAL TRAINING:

 

GET FIT TOGETHER

MX14_LIFESTYLE_male_look-out-window_toronto lores-1

SWITTE BIJ SWITTE

Over ons

Switte: kiezen voor een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl! Daar kunnen wij je bij helpen.
Om je een idee te geven wie wij zijn en waarvoor je bij Switte terecht kunt, hebben we het op deze pagina heel kort over onszelf, maar willen we vooral benadrukken dat het over jou en je gezondheid moet gaan. 

Switte is sinds 2006 gevestigd in Buitenpost en wij willen je graag inspireren om een actief en gezond leven te hebben. We bieden je een plek waar je je thuis voelt en waar je werkt aan je eigen persoonlijke doelstelling. Of dit nu het ontwikkelen en onderhouden is van spierkracht, figuurverbetering of algehele fitheid is. Onderaan de streep wil iedereen zich graag gewoon goed voelen en een goeie conditie hebben.

Als je je gezondheid belangrijk vindt en je bent zuinig op je lijf dan moet een actief leven en een gezond voedingspatroon deel uit maken van je dagelijks leven. Deze gedragsverandering heeft vaak tijd nodig en dat is niet erg. Wij zorgen ervoor dat je het tijdens het sporten naar je zin hebt en houdt. Je krijgt van ons de handvatten én de tijd die nieuwe gezonde leefstijl te implementeren dan wel vast te houden.

Kom snel langs en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit kan door middel van een gratis weekpas! Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gratis weekpas

Ervaar zelf een week vrijblijvend Switte. Vraag direct de gratis weekpas aan.
Samen sporten is nóg leuker!
Vraag ook meteen de gratis weekpas voor je vriend(in) aan.