Neem contact met ons op

Op zoek naar of het willen behouden van een gezonde lifestyle? Het is voor ons de uitdaging om jouw trainingsmomenten bij Switte als onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven te maken zodat je lekker in je vel zit. Of je nu sterker of fitter wilt worden of misschien een paar kilo's kwijt wilt, wij hebben alle kennis en faciliteiten in huis om jou daarbij te helpen.


Welk trainingsprogramma jou daarbij gaat helpen, hangt af van jouw wensen. Je moet het vooral leuk vinden om het ook vol te houden. Wil je lekker individueel trainen of liever in een groep? Heb je veel of weinig tijd? Je vindt bij Switte altijd een work-out die bij je past.

 

Bij Switte krijg je de beste professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Ons doel is jou de ultieme beleving te bezorgen zodat je het leuk blijft vinden om te sporten!

 

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Switte Bewegingscentrum
Einsteinstraat 1A-a

9285 WN Buitenpost

 0511 540 038
 info@switte.nl

Wil je gebruik maken van Switte's gratis weekpas, wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een programma of evenement? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op!